Házasságban, élettársként, vagy egyedülállóként neveled gyerekeid?
Figyelt kérdés
Miért pont így?2012. febr. 17. 16:44
1/28 anonim válasza:
Házasságban. Nekem ez volt a természetes.
2/28 anonim válasza:
Még csak 26 hetes a pocaklakó, élettársként, tervezzük az esküvőt, de most a babára kell a pénz, de előbb-utóbb eljön a mi időnk!!! (házasságé) :)
3/28 anonim válasza:
Élettársként, és nálunk is pénzkérdések miatt. Amúgy sokat nem számít, szerintem.
4/28 anonim válasza:
Házasságban.
Egyszerű: szeretjük egymást, összeházasodtunk, aztán vágytunk gyerekre. Miután 2 éves lett vágytunk másik babára is. Ő most 4 hónapos.
6/28 anonim válasza:
Házasok vagyunk.2hónapos volt a kislányunk mikor összeházasodtunk.
7/28 anonim válasza:
házasok vagyunk.a férjem szerette volna az esküvőt,nekem nem volt annyira fontos(ez a második házasságom).esküvő után 9 hónappal született a fiúnk
8/28 anonim válasza:
Házasként. Számomra egy ponton van jelentősége a házasságnak, ez pedig a gyerekvállalás. Így mikor tervezetlenül, de becsúszott a baba, összeházasodtunk. Nem volt lényeg a felhajtás.
9/28 anonim válasza:
Egyedül, születése óta. tervezett baba volt, nem is jött könnyen. De a felénél apuka meggondolta magát, és lelépett.
10/28 anonim válasza:
Házasságban.Én "szeretek" feleség lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!