Te vennél most másik overált a lányodnak?
Figyelt kérdés
Ma az oviban úgy elszakadt a lányom overálja, hogy nem fogom tudni megvarrni neki:-(
Most vegyek neki másikat, és lehet, hogy egy hét múlva már nem is fog kelleni :-( Ti mit csinálnátok?
2012. febr. 16. 14:21
11/14 anonim válasza:
Ha vennék neki, akkor nagyobbat, hogy jövő télre is jó legyen. Szerintem akár 2 számmal nagyobbat is vehetnél.
Az enyémnek most 98-as kabátja van, már eléggé szűkös. Jövő télre biztosan vennék 110-est.
12/14 anonim válasza:
Ha most 116-ost hord, akkor gondolom olyan 4-5 éves lehet és lehet 1 év alatt nem nő olyan sokat. Szóval max. 1 mérettel nagyobbat vegyél.
13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt! Most sikerült megvarrnom neki, annyira nem lett feltűnő szerencsére!
De nagyon jó ötleteket adtatok, hogy hamarosan úgyis leértékelések következnek, akkor biztosan kettőt fogok neki venni.
2012. febr. 16. 18:49
14/14 anonim válasza:
Én nem mernék venni neki nagyobbat , főleg nem egy számmal nagyobbat!Legalábbis az én gyerkőceim gyorsan nőlnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!