Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kimerészkedtek ebben a -18...

Kimerészkedtek ebben a -18 fokban (jelenleg) 3 éves gyermekkel? Kicsit náthás, így most itthon vagyok vele, nem vittem bölcsibe. De muszáj lenne délelőtt felmennem a városba. Kb.1 órát lennénk távol. Na meg persze biciklivel tudunk csak menni.

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 09:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem nincs az a vírus vagy baci, ami túléli a -18 fokot, ilyenkor a betegségeket zárt térben szedjük be, viszont ha amúgy is beteg a gyerek, akkor a hideg kifejezetten rosszat tesz neki. Próbáld valahogy máshogy megoldani, ha megy.
2012. febr. 8. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:
oviba kellett vinni, meg fel ora szankozas belefer, jol feloltoztetve. biciklivel nem mernek menni. nem tudod maskepp elintezni?
2012. febr. 8. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Biciklivel én sem megyek,de jól felöltöztetve igen.Azt mondják,hogy a náthánál jót tesz a hideg,mert legalább kap levegőt.E.
2012. febr. 8. 10:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Szánkóval nem tudtok menni? Mi is mindig biciklizünk, de most csak a szánkóra ültettem szintén beteg 3 évesem és így mentünk gyógyszertárba.
2012. febr. 8. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!