Miért esik újra és újra vissza a lányom a náthába?
Szia.Ez nálunk is így van sajna:(Nálunk,az egész család szinte folyamatosan beteg, amióta a fiam ovis:-(szintén szeptember óta.Van egy pici tesó is(7 hónapos),sajna ő is sokszor elkapja.Felváltva megyünk az orvoshoz.Ez addig lesz így amíg meg nem szokja a szervezete/szervezetünk a sok idegen bacit,amik eddig nem voltak bent a családba.Szedünk vitamint,gyümit és mégis.Jövőre már könnyebb lesz szerintem:-)Mi most a Vitacolant próbáljuk ki,hátha ez bejön.
Üdv, és kitartás,ez szinte mindenkinél így van:(
Első vagyok.
Sajnálom,ez nagyon rossz lehet.Talán amíg anyatejes a pici,addig védettebb lesz,bár nálunk sokat volt beteg a pici,annak ellenére,hogy 6 hónapig szopizott:(Nálunk 2 hónapos volt a pici amikor a nagy elkezdte az ovit,akkor durva volt,szinte mindig beteg volt mindkettő:(Mára már jobb lett,de még mindig sokat betegesek.Talán a tavasz meg a nyár majd meghozza a javulást,bízom benne mert már a fél fizum a gyógyszerekre megy el.
Üdv
Mi is így vagyunk, bár nálunk már középsős a nagyobbik és tavaly nem volt ilyen beteges. Idén viszont ő is és a 2 éves öcsi is szinte folyamatosan betegek voltak. Most éppen rendben vannak. Az egyik probléma az volt, hogy hiába gyógyultak meg látszólag, mert az arcüregben ott maradt a rengeteg váladék és azt "ki kell onnan robantani". Szóval elkezdtünk infra lámpázni és sóbarlangba járni. Azóta rengeteg váladék kijött. A másik dolog: Felhagytunk minden mesterséges vitaminnal, kivéve a D vitamin, ezt adom a nagyobbiknak is. Ez nagyon fontos a légúti betegségek megelőzésében. A többi vitamin igényt csak az étkezéssel fedezzük, ami szerencsére egész jól megy, mert visszatért az étvágyuk. Eddig az se volt. Az immunerősítőt én is kérdeztem a dokinktól, de azt mondta, hogy ezen minden gyerek átesik, majd megszokja a közösséget. Nekünk az asszisztensnő javasolta, hogy hagyjuk abba a multivitaminok adását, amibe szívesen beleegyeztem, mert iszonyú drágák, plusz még feleslegesek is, mert közben ugyanúgy meg kellett venni az antibiotikumot és a többi gyógyszert.
Szóval, remélem beválik ez a módszer.
Ja és a fiam vasat is szed, mert kiderült, hogy vashiányos, ez is okozhatja a gyakori megbetegedést. Igaz erre is azt mondták, hogy inkább főzzek vastartalmú ételeket, de én nem, bíztam benne, hogy megenné, ezért kiírattam a vasat. Azóta megjött az étvágya és a spenótot is imádja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!