Póráz két végén?
Nos, tudom, van pár hasonló felvetés, de én más szemszögből közelíteném meg a dolgot.
Fiatal óvónő vagyok, és voltam már kint huzamosabb ideig Belgiumban és Angliában. Ott nem tabu az ilyesmi, nem nézik rossz szemmel ha valaki ilyet használ. Ott bébiszitterként naponta használtam a gyerekpórázt. És meg kell mondjam, hogy nagyon praktikus dolog, könnyen lehet vele vezetni a gyereket. Ha a kutyákat lehet ezzel irányítani, a gyereket miért nem? Milyen alapon ítélik el?
Én saját tapasztalatból mondom, hogy nem elítélendő dolog, ha valaki a gyereket a pórázzal tartja kordában.
Mi a véleményetek?
Szerintem a 21. században már az elektromos nyakörv lenne a megfelelő.
(Bocs, ezt nem tudtam kihagyni, egyébként semmi gondom, mert ugye „kinek a pap…”. :)
Kedves Kérdező!
Kicsit utánajártam ennek a póráz dolognak!Mont irtam nem itélem el és irtam azt is hogy nem adnám rá a gyerekeimre!
Volt egy nagyon érdekes cikk hogy milyen biztonságot nyujt meg stb...
Ugy gondoltam holnap elmegyek a bevásárlóközpontba és megnézem ezt a gyerekhámot/pórázt a két kicsivel és ha tetszik nekik is kipróbálom milyen is ez!
Mindig szaladgálok utánok persze kétfelé mennek nagyon forgalmas helyen közlekedünk!
Lehet megnéznek majd az emberek mert első ránézésre én is kicsit furán reagáltam de ..... Nem fog érdekelni!
Köszi a Tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!