Mikor kezdett beszélni a gyermeked?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 00:10
2/10 anonim válasza:
Még nem volt 2 éves, de másfél már elmúlt. Két szavas "mondatokra" gondolok itt.
3/10 anonim válasza:
Bocsi nekem nincs gyerekem. De az egyik unokahúgom 1 évesen már komplett mondatokat mondott, be nem állt a szája, nagyon vicces volt, viszont a másik unokahúgom meg 3 évesen még szinte értelmes szavakat is alig mondott. Csakhogy 2 végletet írjak neked :)
4/10 anonim válasza:
én nem felsírtam, hanem azt mondtam, hogy "TEGYÉ' MÁ' LE!"
5/10 anonim válasza:
Lányom kb. 1,5 évesen,fiam később(kb. 2 évesen),most 3,5 éves és nem minden érthető amit beszél,lányom most 2,5 éves tiszta a beszédje,sok mindent mond,dalol,mondokázik.
6/10 anonim válasza:
Kisfiam 1,5 éves volt, két évesen már érthetően beszélt, nagyjából öt szavas mondatokkal.
Kislányom még nem beszél, egy éves múlt, de még csak a "nem" hallható tisztán a kicsi szájából. :)
7/10 anonim válasza:
A lányom 11 hónapos, az első tudatos szava 8 hónaposan volt. Azóta kb. 1-2 szóval gyarapszik havonta a szókincse.
Ami megy: cica, baba, papa, kutya (tyutya), apa (apapa), nem-nem (mem-mem), anya (aja), pá-pá. És sok szónak az első szótagja. Pl. tetszik- te, bácsi- bá, távirányító-tá. :)
9/10 anonim válasza:
Aha, a lámpa volt az első szava. Utána akárhová mentünk, mindenhol kereste a lámpát, és mondta, hogy "ámpa". :)
10/10 anonim válasza:
kerek 2 éves még nem beszél.a 8 honapos az tényleg csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!