Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 9-36 kg-os gyerekülések közül...

9-36 kg-os gyerekülések közül melyik a legjobb? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés

Ülést kellene lassan venni, de nem tudom, hogy milyet.

9-25 kg vagy 9-36 kg?

Melyikkel járunk jobban?

A 36 kg-ig jó ülések szerintem nem olyan kényelmesek egy 9-10 kg-os babának...képek alapján.

Melyik ülés jó? Nem feltétlenül ragaszkodom márkához, viszont a törésteszteket figyelem.

kb. 50.000 Ft-ig van rá keret (+/- pár ezer még belefér)

Nektek milyen van?

Szereted? HA igen akkor miért?

Ha nem akkor miért?

Baba tud benne aludni?

Dönthető?

Ne haragudjatok a sok kérdésért, de nem szeretném elkapkodni!

Köszi előre is ha válaszoltok!

2012. jan. 30. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekünk Besafe IZI Comfort van. Az 9-25kg. Én nagyon-nagyon szeretem. Ez dönthető, nekem ez nagyon fontos volt, mert ha utazunk, pl. nyaralni vagy mamához, szeretek úgy időzíteni, hogy az út nagy részében aludjon. Nagyon kényelmes ülés, könnyű ki-bekötni a kocsiba, és nagyon biztonságosan, szorosan lehet bekötni. Láttam pár ülést, amit ha bekötöttél és fél kézzel megmozgattad szinte lötyögött. Elég magas a talp része, így ha bekötöd a kocsiba, a gyerek kicsit föntebb kerül mint a többi ülésnél, és tud nézelődni kifelé.

Az ára alapban asszem 60-65 körül van, da ha még nem sürgős, próbáld figyelni az akciókat, mi úgy vettük 50 vagy 55-ért, már nem emlékszem pontosan. Én úgy voltam, hogy ennél nem az ár számít (persze 100 ezreket nem költöttem volna rá, mert tudom olyanok is vannak), mert a gyerek élete múlhat rajta. Hiába vezetsz Te óvatosan, ha egy őrült belédmegy.

Amúgy szerintem 9-25kg jobb, kényelmesebb, biztonságsabb egy kisebb babának. A nagyobbak közül nem nagyon van ami dönthető. Mi annak idején amit még néztünk a Touraggo volt, az tetszett még. Abban asszem dönthető a 9-36-os is. De mi első babának vettük, és úgy voltunk vele, mikorra kinövi ezt, már reméljük kell majd a kistesónak, és akkor veszünk majd nagyobbat.

2012. jan. 30. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!Bocsi,de az első válaszolónak is szól a komment.A besafe izi comfort 9-18 kg-os gyerekeknek készült!!!Itt a link,amin megnézheted: [link]

Nekünk is ilyen van,és szuper jó!

Amit sokan ajánlanak(itt az oldalon is): [link]

Minden jót,és egy jó tanács:próbáld bele az ülést a kocsiba(lötyögésmentesen,fixen lehet-e rögzíteni),illetve a gyerkőcöt is tedd bele az ülésbe(kényelmes-e neki).

2012. jan. 31. 07:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Cybex Gyermekülés 15-36 kg Solution X2 Gold - Candy Colours pink 2012

Én ezt vettem.Nagyon szép és nagyon komoly hátámlája van!És kényelmes.1 hete vettem, nem rég de a kislányom szerint is kényelmes, hó fejvédelme van.Nézd meg a tesztjét!Googleba írd be!

2012. jan. 31. 08:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyél olyat ami nagy súlykülönbséget ível át (nem tudtam máshogy megfogalmazni :D)

Amit a 2. linkelt nagyon jól néz ki. Nekünk Maxi Cosi priori xp-nk van, az is dönthető és biztonságos. Szeretem.

Szerintem érdemes a gyerekkel bemenni egy nagyobb bababoltba és belepróbálni 1-2 ülésbe, mert anno mi pl nem ezt akartuk megvenni, de amit kinéztünk hiába volt hiper biztonságos tesztgyőztes nem passzolt bele valahogy a gyerek (nem a bababoltban vettük meg csak ott teszteltük)

2012. jan. 31. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Bocsi, teljesen jogos a kritika, nem tudom miért írtam 9-25öt, vmit szerintem félrenéztem.

A többi dolog viszont szerintem korrekt, mi tényleg nagyon meg vagyunk vele elégedve.

De jól néz ki az is, amit a második válaszoló linkelt, majd ha nagyobbat keresünk megnézzük azt is.

Az egyébként tényleg fontos, hogy a babóca is ott legyen mikor választotok. Nálunk a végén kettő közül az volt a döntő, hogy neki melyik "tetszett". Beszélni még nem tudott, de látszott a kis pofiján, hogy ez kényelmesebb neki, egyből vigyorgott ahogy beültettük, másiknál meg csak fészkelődött. :)

2012. jan. 31. 11:31
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a legbiztonságosabb. Isti is szereti, nagyon jókat alszik benne. :)

2012. jan. 31. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!