Kisfiam kukaca nagyon megduzzadt ez mitöl lehet?
Mármint.. mire gondolsz pontosan?
Mennyire duzzad meg, hány centire?
Kit érdekel, hogy szobatiszta? Mindegy...
Eléggé kifejezéstelen a "nagyon" megduzzadt állapot. Ha nem megy vissza a makk mögé az két dolgok jelenthet.
- Vagy letapadt, mert nem volt rendszeresen tisztítva.
- Vagy fitymaszűkület alakult ki.
Az érzékenység relatív, általában a kicsiknek érzékenyebb, mint egy felnőtt embernek. Próbáld meg előbb meleg vízben felpuhítani a bőrt, és úgy megpróbálni.
4,5 elég furcsán fejezi ki magát és hozzá még b*nkó is!
Szerintem jobb ha elviszed az orvoshoz, ha korábban nem tapasztaltatok ilyet, akkor nehogy baj legyen. Nekem 2 kisfiam van, de szerencsére egyiknél sem tapasztaltam még ilyet, biztos valami van a háttérben, kár otthon kezelned, nehogy kárt tegyél. Annyit max csinálhatsz, hogy kamillázod neki vagy kamillás vízben fürdeted, azzal ártani nem ártasz! de szerintem amíg nem látja orvos mást ne kenj rá.
Szia!
A kisfiunknak 18 hónaposan volt ilyen. Reggelre megduzzadt neki (lemostam batadine oldatos vízzel, még nem akartam dokihoz vinni), délre már sírt ha pisilt, délután, mikor az orvos rendelt, már állandóan kapkodott oda és sírt. A doki felírt egy kenőcsöt és szükség esetére antibiotikumot. Szerencsére a kenőcs elég volt, másnap reggelre már nem is látszott, hogy gond lett volna, de még 2-3 napig kentem neki. Az orvos azt mondta, hogy ahogy a fiunk fogdosta a frissen felfedezett testrész, valószínűleg baktérium került a hugycsövébe és ez okozta a gyulladást. Szerintem vigyétek el dokihoz, mert inkább egy felesleges út, mint hogy fájjon neki.
Szia!
9:38-as vagyok
Persze, elég a háziorvos. Ő majd megnézi és ha úgy látja jónak, akkor ad beutalót máshova. Nekünk azt mondta, hogy kezdeti állapotban nincs gond, elég a kenőcs, ha belázasodik vagy a heréi is begyulladnak, akkor irány az urológia. Szerencsére azóta nem fordult ez elő és remélem nem is fog.
Majd írd meg, hogy mit mondott a doki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!