Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 gyerekülést kell vennem,...

2 gyerekülést kell vennem, milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Bölcsis lesz a lányom, apuka fogja vinni, nagypapa fogja hozni. Kettő ülést kell sajnos vennünk és nincs keret két drágára. Milyet vegyünk szerintetek? A kicsim 12 kg, 86 cm és 2,5 éves. Előre is köszi az ötleteket.
2012. jan. 29. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk bébé go van, 9-36 kilós, 13ezer ft volt. 2,5 évesen kapta a lányom, egyből kivettük belőle a szűkítőket.
2012. jan. 29. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ilyen van: [link] nagyon szuper

de van nekik, 9-36 kg-ig is, bár én ilyet nem vennék:

[link]

2012. jan. 29. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nincs lehetőség arra, hogy a bölcsiben hagyjátok? Igaz, hogy akkor mindig ki-be kell pakolászni, de akkor elég 1-et venni. Nálunk a babakocsikat ott lehet hagyni a bölcsiben, így ebből kiindulva jött ez az ötlet!

A másik ami eszembe jutott, hogy nem akartok használtan venni? Nagyon sokat látok aki eladná és jóval olcsóbban, mint eredeti ára lenne. Megmondom őszintén, hogy unokatesómék is használtan vették, meg mi is. Semmi gond nincs egyikkel sem. A lényeg, hogy nézd meg, hogy szabványnak megfeleljen és, hogy a váza ne legyen sérült( nyomott, repedt, törött).

2012. jan. 29. 14:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnéztem a linkeket, tetszenek az ülések, köszönöm!

Még a bölcsit megkérdezem, eszembe sem jutott, hogy ott is hagyhatnánk az ülést. Köszi!

2012. jan. 29. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:

És ha 2 ilyen ülést vennél újonnan?Nekünk a mama autójában van ilyen.

[link]

2012. jan. 30. 07:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is gondolkodtam a Nania üléseken, az a legolcsóbb. Csak lakott területen belül, a város másik végébe kell majd autózni, így arra gondoltam, hogy ha kettőt kell venni, akkor mi lenne, ha Naniát vennék. Bár sokan rosszat írnak róla és állítólag nyáron beizzad benne a gyerkőc, de erre a kis időre szerintem ez is megtenné. Még egy hónapunk van ezen gondolkodni, köszönöm a tippet.
2012. jan. 30. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!