Edus83 kérdése:
Gyes és Gyed kérdés?
Figyelt kérdés
Már 2éves a kislányom,de ezelőtt nem volt bejelentett munkám és 37ezer ft kaptam,most 2év után ez változik,vagy 3évig kapom ugyan így?2012. jan. 29. 08:38
1/7 anonim válasza:
Az biztos, hogy bármennyi is volt a gyeded a gyerek 2 éves kora után gyest kapsz ami olyan 27-28e Ft körüli. (a pontos összeget aki most is kapja meg tudja majd neked mondani, mert a gyes összege mindenkinek egyforma)
3/7 anonim válasza:
Na ezek szerint az idő megszépítette az összeget :)
4/7 anonim válasza:
amit te kaptál szerintem az a családi pótlék és a gyes összege együtt. A gyest három éves koráig kapod, ugyanannyi az összege az első perctől az utolsóig.
5/7 anonim válasza:
Ha nem volt bejelentett munkád, akkor mire kaptad a 37e? Gyed csak 365 nap bejelentett munkaviszony után jár, akkor is csak 2 éves korig, a 3. évben gyest kapsz ami jelenleg 25800ft.
6/7 A kérdező kommentje:
igen családi pótlék és gyest kapok,bocsánat,hogy rosszul írtam ki.köszönöm válaszokat.
2012. jan. 29. 14:15
7/7 anonim válasza:
Sem a családi pótlék, sem a gyes összege nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!