Honnan lehet felismerni, hogy ez a rota vírus?
Figyelt kérdés
Majdnem 3 éves kislányom esetében hányással kezdődött, aztán 2 nap láz, majd hasmenés. Ez most akkor az? Alis akar enni, de legalább iszik...2012. jan. 28. 21:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem az, ismerős gyerek órák alatt kiszáradt és infúzióra tették. De vidd el orvoshoz, vagy hívj ki .
2/8 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál, kap injekciót is, csak éppen nem nevezte a doki néven a dolgot. Ezért kérdeztem.
2012. jan. 28. 21:34
3/8 anonim válasza:
Szerintem is a Rota jobban megviseli a gyerek szervezetét, sokan kórházba is kerülnek emiatt. Talán valami más vírus.
4/8 anonim válasza:
A Rotán kívül még jó pár vírus van "forgalomban" ami gyakorlatilag ugyanolyan tünetekkel jár. Az orvos azért nem nevezi néven mert ezt ránézésre nem lehet megmondani, csak tenyésztés után.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jan. 28. 21:47
6/8 anonim válasza:
védőnőm mondta, hogy a rotán kívül huszon valamennyi hányós-hasmenéses vírus van :/
szerintem a rota azért ilyen "ismert" mert nagyon megviseli a kicsiket, egyszerre megy a hasuk és hánynak és nagyon hamar kiszáradnak, míg vannak gyengébb lefolyásúak is.
szerintem ha 2 nap eltelt a hányás és hasmenés között akkor lehet nem is ilyen "fajta" vírus volt :/
7/8 timike26 válasza:
a vèdononnek igaza van,annyi fèle virus van,ilyen tunetekkel hogy csak vèrvètellet tudjàk megàllapitani.kisfiam 9ho-3 èvesig 26 szor fekudt a làszlo korhàzban,ugyanilyen tunetekkel,1 hèt max,hol sulyosabb,hol gyengèbb lefolyàsu.ha iszik az jo....enni meg majd szèp lassan...de inni kotelezo.ha nem iszik..vidd be az ugyeletre..sajnos tènyleg hamar kiszàradhat.jobbulàst
8/8 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk vérvételre, vizeletvizsgálatra... Köszi a válaszokat!
2012. jan. 29. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!