Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Debreceni anyukák! Tudnátok...

Debreceni anyukák! Tudnátok véleményt mondani a Postakert, Görgey és Honvéd utcai bölcsődékről?

Figyelt kérdés
Nehéz bekerülni? Milyenek a gondozónők? Novemberben lesz 2 éves a kisfiam. Még csak most fogunk jelentkezni.
2012. jan. 27. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Látom senki nem válaszolt,az én válaszom sem saját tapasztalat.

A Postakertiről nem tudok semmit,a Görgeybe és Honvéd utcaiba jár ismerős gyerek.Semmi rosszat nem mondtak el róla.A Görgey elég nagy bölcsi,sok gyerek van,oda a legkönnyebb szerintem bekerülni.

Az én fiam az Ősz utcaiba jár,állítólag ez a környék legjobb bölcsije,és én is csak pozitívat tudok elmondani róla.Ez kicsi bölcsi,összesen ötven gyerek van négy csoportban.Ide nehéz bekerülni,pont amiatt,hogy jó bölcsi,és kicsi.A gondozók nagy szeretettel foglalkoznak a gyerekekkel,beszoktatásnál is mindent megtesznek a zökkenőmentes beszokásért.

A Honvéd utcaiban fogadnak étel allergiás gyerekeket is.Itt normálisak a gondozónők,bár az ismerősöméknél jól elhúzták a beszokást,egy hónapig tartott.

2012. jan. 30. 12:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséged:).
2012. jan. 31. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Off: Hogy lehet bekerülni az Ősz u-i bölcsibe? 1 év múlva lenne esedékes. Ismerős nincs és körzet szerint sem oda tartozunk :(
2012. febr. 6. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy lehet ismerős nélkül bekerülni,de olyan,hogy körzet,nincs,bárki bekerülhet.ide kevés olyan gyerek jár,aki ide tartozna,ha lenne körzet.először a védelem alatt állókat veszik fel,aztán nem tudom mi alapján választanak.
2012. febr. 7. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Én is úgy tudom, hogy nincs körzet - de mégis van. Sokan trükköznek is a lakcímkártyákkal.
2012. febr. 7. 12:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Most találtam ezt a kérdést.nekünk csak az 5. bölcsödébe sikerült bekerülni, a körzetesbe ill. a lakcím kártya szerinti körzetesbe,

aztán mikor felszabadult 1 hely a Honvédba átjöttünk ide. Én szeretem, de tudod nem mindegy melyik csoportba kerül! Az esetleges diétás gyerekeknek csak ide ajánlom a beíratkozást mert ha jól tájékoztattak akkor Debrecenben csak itt tudják megoldani a helyes étkezést! Nekünk év közben derült ki hogy tojásallergiája van a fiamnak így örültem, hogy sikerült átjönnünk! Remélem tudtam segíteni. Sok sikert a beíratkozáshoz bármelyikbe is mész. Csak személyesen érdeklődj mert szeretik látni a szülőt. Telefonon inkább rögtön elutasítanak! Tapasztalat!

2012. ápr. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!