Debreceni anyukák! Tudnátok véleményt mondani a Postakert, Görgey és Honvéd utcai bölcsődékről?
Látom senki nem válaszolt,az én válaszom sem saját tapasztalat.
A Postakertiről nem tudok semmit,a Görgeybe és Honvéd utcaiba jár ismerős gyerek.Semmi rosszat nem mondtak el róla.A Görgey elég nagy bölcsi,sok gyerek van,oda a legkönnyebb szerintem bekerülni.
Az én fiam az Ősz utcaiba jár,állítólag ez a környék legjobb bölcsije,és én is csak pozitívat tudok elmondani róla.Ez kicsi bölcsi,összesen ötven gyerek van négy csoportban.Ide nehéz bekerülni,pont amiatt,hogy jó bölcsi,és kicsi.A gondozók nagy szeretettel foglalkoznak a gyerekekkel,beszoktatásnál is mindent megtesznek a zökkenőmentes beszokásért.
A Honvéd utcaiban fogadnak étel allergiás gyerekeket is.Itt normálisak a gondozónők,bár az ismerősöméknél jól elhúzták a beszokást,egy hónapig tartott.
Szia! Most találtam ezt a kérdést.nekünk csak az 5. bölcsödébe sikerült bekerülni, a körzetesbe ill. a lakcím kártya szerinti körzetesbe,
aztán mikor felszabadult 1 hely a Honvédba átjöttünk ide. Én szeretem, de tudod nem mindegy melyik csoportba kerül! Az esetleges diétás gyerekeknek csak ide ajánlom a beíratkozást mert ha jól tájékoztattak akkor Debrecenben csak itt tudják megoldani a helyes étkezést! Nekünk év közben derült ki hogy tojásallergiája van a fiamnak így örültem, hogy sikerült átjönnünk! Remélem tudtam segíteni. Sok sikert a beíratkozáshoz bármelyikbe is mész. Csak személyesen érdeklődj mert szeretik látni a szülőt. Telefonon inkább rögtön elutasítanak! Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!