Debrecenben hol van sóbarlang?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Hogy lehet megközelíteni busszal? a gyerekek nem unatkoznak ott? 2 és 5 évessel mennék.2012. jan. 23. 17:59
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Bár a linket nem tudtam megnyitni, de a google segítségével ráakadtam a sósziget.com oldalra. Gondolom ezt küldted el. Eddig is próbálkoztam a keresővel, de azt hiába írtam be, hogy sóbarlang, Debrecen. Csak a régi, Péterfia utcait dobta ki.
2012. jan. 23. 18:51
3/4 anonim válasza:
a nyíl utcán van,amit linkeltem,ha jól emlékszem gyereknek nyugdíjasnak 450,felnőttnek 550.ha beírod a keresőbe,hogy sóbarlang,debrecen,nyíl utca kiadja
biztos tudod hol van a nyíl utca.nem tudom hanyas busszal lehet oda menni,mert arra nem járok busszal,kocsiban ülve láttam,hogy ott van.a csapó utca végén el kell kanyarodni balra,az a nyíl utca,ami a bem térhez visz
4/4 anonim válasza:
megnéztem www.sosziget.com a címük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!