Gyes lejárta után, ha nem vesz vissza a munkáltatóm, és 150 ezer volt a bruttó fizum, kb. mennyi munkanélkülit kapok majd?
Én úgy tudom, a munkanélküli fix összeg, de már csak 3 hónapig jár.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy :-(
Hát sajnos el kell keserítselek én úgy tudom,hogy ez már nem jövedelem után megy.Mintha harmincegynéhány ezerről hallottam volna.S az is csak 3 hónapig.Utánna ha mégse tudsz elhelyezkedni,akkor szoc segély van 28 000 ft-ért!
Kilátásba nemsok munkahely van az biztos.Legalábbis én is itt nézegetem a neten,mert 4 gyerekkel vagyok itthon s idén decemberbe lejár a gyedem.De még takarítási munkák se igen vannak.Elküldtem egy pár helyre az önéletrajzomat,de még vissza se írnak arra se méltatnak!
Jó kilátások.
De nem tud valaki valami biztosabbat? Holnap felhívom a M.ügyi központot.
Ha sikerült felhívni kérlek írd meg,mert engem is érdekelne mit mondtak!
Köszi!
Hát ez nem sok,de mégis több,mint a semmi.És 3.hónap után,ha nincs még munkahely?Akkor szoc segély?
Hogy-hogy nem vesznek vissza?Szerintem pedug kötelességük visszavenni.
Igen, utána szoc. segély, havi 28 ezer...
Azért nem vesz vissza, mert felszámolás alatt van a cég.
Hát sajnállak,mert igen nehéz munkahelyet találni.Én is kersgetek 4 gyerek mellett valami 4 órásat,de sajnos semmi eredmény.
Ma is felhívtam egyet s közölte 18-20 éves lányokat keresnek.Meg is kérdezte hány éves vagyok.Mondtam 35.
Le is köszönt.
Norzalmas világot élünk!
Minden jót és sok sikert!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!