Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiszáradt fejbőrre mit tudnáto...

Kiszáradt fejbőrre mit tudnátok ajánlani? Bőv. Lennt.

Figyelt kérdés
Két kisfiamnak (12,3év) nagyon ki van száradva a fejbőre. Van esetleg valami jó praktikátok, amit ki tudnék próbálni? Már szinte mindent kipróbáltam amit lehetett, de semmi nem segít.
2012. jan. 21. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Napraforgó olaj. Ezt mondták nekünk annó mikor koszmóra kértük. Szerintem kiszáradásra is jó lehet.

Mit próbáltatok eddig?

2012. jan. 21. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Azzal is kentem már a fejbőrüket. Vettem már nekik olyan sampont ami száraz fejbőrre való, Babé koszmó elleni sampont, most Naturland sampont használunk. Napraforgó olajjal is kentem már nekik, de semmi változás. Mikor lekentem, sűrű fésűvel átfésültem nekik, szépen le is jött, de másnapra ismét ugyanolyan volt.
2012. jan. 21. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy megfázott a fejbőrük?

Velem is az történt, mert nem szárítottam meg a hajam és vizes hajjal voltam egy ideig.

A fodrászom azt tanácsolta, hogy azzal a krémmel kenegessem, amit az arcomra használok. Bár nekem csak a homlokom felett 1-2 cm-en volt kiszáradva.

2012. jan. 22. 08:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Vidd őket bőrgyógyászhoz, ne kísérletezz tovább.
2012. jan. 22. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!