Lehet nem ide tartozik de bőrkanapéból hogy lehet kiszedni a tintafoltot?
Figyelt kérdés
Tegnap este láttam,mikor rávilágított a lámpa,mert sötét színű hogy csíkokat rajzolt a 3 évesem az ülőgarnitúrára is,nem csak a lapra:)mivel lehet lemosni?2012. jan. 20. 09:03
1/3 anonim válasza:
Nálunk ha a sima popsitörlővel nem jön le (zöld dm-es) ,akkor szivaccsal nekiállok,és addíg sikálom,míg le nem jön.. :)
Nem teszek rá semmi extra dolgot...
Nálunk világos színű a kanapé,és történt egyszer,hogy ráömlött egy kis buborékfújós lötty...ezt nem vettem időben észre,és tökre kiszívta a színét a bőrnek...aztán arra gondoltam,hogy lehet hogy csak tisztára szívta ki,mert már nem mai darabról van szó... :D
Ja..és általában ha még időben elkapom,akkor lejön egyből,de ha csak egy idő múltán,akkor nem mindíg jön le teljesen..halványan azért marad rajta sajna...
2/3 A kérdező kommentje:
köszi,akkor neki is állok:)
2012. jan. 20. 10:50
3/3 anonim válasza:
egy kevés szódabikarbónát tegyél a vízbe, amivel mosod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!