Lehet tudogyulladas?
Nem hinném, hogy tüdőgyulladása lenne.
Akkor 40 °C-os láza lenne, sípolna a tüdeje nagyon durván.
Legvégső esetben vért köpne.
Plusz, az orvos csak észre vette volna már, mikor a tüdejét meghallgatta. A tüdőgyulladás nem egyik percről a másikra alakul ki, hanem napok alatt.
Egyébként hányós-hasmenéses vírus van most jelenleg a kisgyerekek között. Elég durva, de megfelelő orvosi ellátással (gyógyszer, kezelés) gyógyítható.
Legrosszabb az, amikor óvodás gyermek beleesik, meggyógyul és az oviban újra összeszedi.
Az én fiamnak 3 napi nem vették észre a tüdőgyulladását. Hányással kezdődött. Másnap a hasa is ment, majd csillapíthatatlan láza lett és köhögni kezdett. A második nap végén már csak pihegett. Még akkor is csak azt mondta a doki, hogy vírus. 3-dik nap én vittem be a kórházba. Kétoldali tüdőgyulladás és ki volt száradva. Mivel semmit nem evett és nem ivott, viszont magas láza volt és az első két nap minden kijött belőle.
De nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Ez a hányós hasmenős vírus is járhat lázzal. Az én gyerekemet pl úgy kiütötte, hogy kézben kellett bevinnem a rendelőbe. Nem bírt menni, 4 éves pedig.
Tüdőgyulladásnál eléggé erős köhögés is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!