Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyibe kerul az influenza...

Mennyibe kerul az influenza elleni vedooltas?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
2000Ft körül vettem még októberben.
2012. jan. 19. 11:27
 2/7 anonim ***** válasza:
46%
Csak egy jótanács, de nem muszáj elfogadni. Ha teheted, ne oltasd be sem Gyermeked, sem magad, mert a felső légúti megbetegedéstől nem véd! 2 évvel ezelőtt beoltattam magam, de a gyerekemet nem, ugyanúgy beteg voltam, júnisban 1 hónapig tartott, majd szeptemberben szintén 1 hónapig szenvedtem. Ügyeleten kötöttem ki, mondtam, hogy beoltattam magam influenza ellen, és mondták, hogy arra sajnos nincs védőoltás. Az influenza 3-4 napig tartana eredetileg, magas lázzal jár, és hamar át lehet vészelni, de a felső légúti megbetegedést nem. Egy rokonom az eü-ben dolgozik, szintén azt javasolta, hogy ne oltassuk be magunkat. Eltelt 2 év, és 1x voltam beteg a nyáron, azóta sem. C-vitamint kell szedni, sok mindentől megvéd, vagy hamar túlesel a betegségen. Tapasztalatból mondom.
2012. jan. 21. 20:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos muszaj, neki tilos lazas lenni.
2012. jan. 21. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

A láz az elpusztítja a rossz bacikat, tehát jó is az. Nem tudom miért tilos lázasnak lennie, nem tudom, és nem ismerlek Benneteket, valószínű meg van az oka. Azért is írtam, hogy nem kell elfogadni, amit írok, csak javaslat. Egyébként a háziorvosom is mondta, hogy semmiképp ne oltassuk be magunkat, mert a "rendes" influenza elleni oltóanyagban bele van keverve még a h1n1 oltóanyag is, és a kettő "csodákra képes". Na nekem ez épp elég is volt...

Járj utána, hogy mi lenne a legjobb Gyermekednek!

2012. jan. 21. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert azt a gyogyszert amit szed azt befolyasolja a laz. Es ha befolyasolja, az az eletebe kerulhet.
2012. jan. 21. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Októberben vettem az oltást (vagy novemberben?), 1700 ft volt, vaxigrip junior, mivel most kapták először a gyerekeim, 2 oltás kellett 4 hét különbséggel. Jövőre elég lesz egy oltás is.
2012. jan. 22. 07:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Értem. Hogy őszinte legyek ilyet még soha nem hallottam, ezért volt érdekes számomra, hogy miért tilos lázasnak lennie. Oké, semmi gond akkor, adasd be Neki. Jó egészséget kívánok!
2012. jan. 22. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!