Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden oviban ez a módi, hogy...

Minden oviban ez a módi, hogy házon belül letudják az ünnepségeket?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy csak engem zavar-e, de a kisfiam óvodájában az anyáknapján és az évzárón kívül mindent az óvodán belül bonyolítanak le, a szülők kirekesztésével.

Se mikulás, se jelmezbál...stb.

Az én gyermekkoromban akkora élmények voltak ezek a rendezvények, pl. jelmezbálra is eljött az egész família megnézni , sajnos az én gyerekeim ebből kimaradnak. :(

Meséljetek máshol is így van ez?

2012. jan. 15. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Kisfiam 2oviba is járt,költözés miatt.

A falusi oviban mi szülők mindneben részt vehettünk,most nagyvárosi oviba jár és semmi....kiakasztó! :(

2012. jan. 15. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:

A fiam ovijában vegyes a rendezvényszervezés.

Karácsonykor ott voltunk, de előtte a Mikulás csak hozzájuk jött délelőtt, és a szüreti-bál is is délelőtt volt. Farsangi bál is délelőtti program lesz.

Viszont minden hónapban vannak szülő-gyerek foglalkozások, délután 1-1 óra. Ezek legalább akkora élmények, sokkal bensőségesebbek is, mint amikor a gyerekek a betanult dolgokat feszélyezve előadják.

2012. jan. 15. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van én viszont annyira nem bánom. Az én gyerekem utal szerepelni neki csak stressz így nekünk is és amúgy sem lehet élvezni mert rengeteg a gyerek szülők tesok be sem férünk a terembe
2012. jan. 15. 23:02
 4/7 alaszka ***** válasza:
Nálunk is csak az anyáknapja nyitott, de tavaly kiscsoportos volt még, és szegénykém annyira izgult, hogy elkezdett sírni, mikor meglátott, nem tudta elmondani a verset...szóval én se bánom, mert ha én ottvagyok, valahogy nem úgy viselkedik. Viszont most a farsangra ígéretet kaptunk, hogy nyílt lesz.
2012. jan. 15. 23:11
 5/7 anonim ***** válasza:
az anyáknapja nyitott,délutáni kis szereplés lesz,de a farsangot pl maguk közt csinálják meg, a mikulást is,nálunk vegyes csoportok vannak és nem minden gyerek szereti a nagy felhajtást,sokan félnek az idegenektől a szerepléstől,azt se tudják hol vannak,ezek a programok a gyerekenek vannak és én nem bánom,mert ahol kell és kérik ott ott leszek,nyilván ők látják mi jó a gyereknek.
2012. jan. 16. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak az Anyák napja és az Évzáró nyitott.
2012. jan. 16. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:
Az én fiam viszont szereti ha ott vagyunk, akkor az neki különleges, szerepelni nem szeret, de pl. a farsangon nem is szoktak. Az ovónő még azt is kérte, hogy csak egyszerű jelmezeket vigyenek a szülők, mert nehéz a sok gyereket beöltöztetni.....akkor ennek így mi értelme??
2012. jan. 17. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!