Mit tegyek, hogy egyen a kisfiam?
Figyelt kérdés
9hónapos a kisfiam. 74cm és 9600gr-tehát jó súlyban van,de hetek óta alig akar enni-szopizni szopizik-tehát,szerintem az étvágyával nincs baj,meg jókedélyű is. Csak úgy eszik,hogyha elterelődik a figyelme,akkor szépen nyitogatja a száját.Nem tudom mit tehetnék,mert elég fárasztó állandóan "szórakoztatni",meghát nem is jó-tudom!Még a fogára gondoltam,mivel most jön neki a 4fölső.A védőnő is megijesztett,mert mondta,hogy ugye a szopi már nem egyáltalán nem elég neki.2009. máj. 24. 11:10
1/3 anonim válasza:
Szerintem az én kisfiam is ennyi idős lehetett amikor elkezdte a "nem eszem"dolgot,én is beszéltem a dokival és azt mondta ne parázzak ha éhes úgyis enni fog.Csak attól rémültem meg hogy volt egy kialakult kis rendszer a reggeli tízórai stb.és egyszer egyszer kimaradtak a tízóraik meg az uzsonnák.Már nem izgulok mert tudom ha éhes lesz enni fog sovinak sem mondanám 14 hónapos lesz és több mint 13kg még egyszer szopizik,szóval ne izgulj.
2/3 anonim válasza:
Én egy rosszul evő, általunk igencsak elrontott kisfiú anyukája vagyok. Azt javaslom, semmit, de semmit ne tegyél. Magamról tudom, ez a legnehezebb, de hidd el, hogy ha erőlteted, teljesen megmakacsolja magát. Nálunk ez a sztrájk most is tart sajnos ( 4 éves!!! ) és 7 hósan kezdődött. Az az igazság, hogy nagyon huncut ám a baba! Észreveszi, hogyha valaminek túl nagy jelentőséget tulajdonítasz, és sajnos rájátszik. Nálunk ezt már nem lehet "visszacsinálni" bár még most jutottam csak el arra a szintre, hogy az se érdekel, ha egész nap (!!! ) nem eszik. Tudom, hogy nem lesz baja tőle. Ilyen és kész. Ennek ellenére októberben látta utoljára a gyerekorvos, mert az én etióp menekült státuszú gyermekem végigjárta a telet úgy az oviban, hogy volt, hogy csak öten jártak a csoportból, mert mindenki influenzás volt. Most alig üti a 14 kilót.....
3/3 anonim válasza:
Serintem se eröltezsd.Én lusta vagyok enni,ha egyedül vagyok nem is eszek délutánig amig az apuka haza nem ér.Majd talán,ha a lányom egyedül fog enni akkor igen,a fimnál is igy volt.
Rengeteg rossz emlékem van és én igy nem eröltetem nekik soha.Egy 6 éves és egy 14 hónapos baba anyuja.24 kg és 13 kg.Én sajna kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!