Mondjátok, normális dolog ez?
Figyelt kérdés
Ismerőseink az 5 éves kisfiúknak falra szerelhető plazmatévét és egy laptopot ajándékoztak. Csak szerintem kéne egy ilyen idős gyereket még a természetbe vinni kirándulni meg biciklizni tanítani?2012. jan. 6. 15:24
2/8 anonim válasza:
Hát ha ezek az ajándékok a túrázás, és meseolvasás, együttjátszás rovására mennek, akkor nem tartom helyes döntésnek. Oké, legyen meg mindene a gyereknek, ami csak telik a szülőtől, és a pénztárcájától, de csakis a szeretet és az odafigyelés után. Szerintem. Viszont ha ezek is megvannak, akkor nem vészes, az ő pénze bánja, nem az enyém.
3/8 anonim válasza:
nekem miért nincsenek ilyen ismerősiem? :)) szóval ha komoly akarok lenni, akkor nem örülnék, mert nem gyereknek való egyáltalán, de kis sem dobnám. a nappaliban elférne. a gyerek sem tudja értékelni, neki nem való még ilyesmi. szóval igazad van.
4/8 anonim válasza:
Ilyenkor az jut rögtön eszembe, hogy talán tettek valami olyat vagy folyamatosan úgy viselkednek a gyerekkel, hogy ezzel próbálják ellensúlyozni, szóval valamiféle kiengesztelés. Én biztos nem vennék, pedig megtehetném. Nem ettől lesz boldog a gyerek. De egyébként meg ez magánügy, mindenki más, mást talál helyesnek, nem ítélem el, csak ezt gondolom.
5/8 anonim válasza:
Ma már hátrányban van az a gyerkőc, aki lemarad a technika vívmányait illetően, akinek nem ívódik bele a vérébe az biztos. De ez azért túlzás és nem normális.
6/8 anonim válasza:
Ennyi idős korban szerintem is túlzás. Inkább diavetítőt diafilmekkel vehettek volna (pl).
7/8 A kérdező kommentje:
Én sajnálom a kisfiút, mert nagyon okos volt már babának is. Nem értek egyet az elektromos bébiszitter alkalmazásával, de hát nem az én fiam :(
2012. jan. 6. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!