Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyereknek adható az...

2,5 éves gyereknek adható az Echinacea csepp?

Figyelt kérdés

Alkohol tartalma van, ezért az van ráírva, hogy nem. De napi 20 csepp árthat kisgyereknek? Adja ezt valaki immunrendszer erősítésére? Tudom van homeos változata, az tuti adható, de most kimondottan erre a cseppre lennék kiváncsi!

Köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 5. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem adható!És persze,hogy árthat,mivel napi szinten kell alkalmazni,ergo naponta jutna a gyereke szervezetébe alkohol(amit elég magas %-ban tartalmaz,ha jól emlékszem,én is szedtem)
2012. jan. 5. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
inkább a forever echinacea-ját add neki, össze kell törni, de tabi, és nincs benne alkohol. FLP-s, ha így jobban ismered. ha nincs ismerősöd, akitől vegyél, akkor üsd be tesz-veszen is sokat árulnak, 60 tabl. 4000 körül van. én abból adtam ősszel a 2 éves kisfiamnak, eddig nem volt beteg.
2012. jan. 5. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

ezt adhatod:

[link]

2012. jan. 5. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg azért van ráírva az, hogy nem adható, mert nem adható.

Miért akarsz olyat adni a kisgyerekednek, ami árthat neki??? Főleg így, hogy pótolható mással.

2012. jan. 5. 21:29
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első háromnak a hasznos válaszokat!

Utolsónak:

Te nagyokos, nem akarok olyat adni a gyermekemnek, ami árthat, soha nem adtam (2 gyerekem van!), csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert sokszor csak elővigyázatosságból írják rá a gyógynövényes készítményekre, ezért kiváncsi voltam, hogy adja-e esetleg valaki. Meg már megvettük, most nem tudok egy újabb fajtát is venni, de van itthon Béres csepp, az is megteszi.

Tehát nem adom neki, maradunk a Béres cseppnél, Én meg a Férjem beszedjük az Echinacea cseppet:-)

2012. jan. 6. 09:17
 6/6 Zsöff85 ***** válasza:
Mondjuk abból, hogy alkohol van benne, gyanus lehetne h nem kéne gyereknek adni.... Bakker.
2017. szept. 21. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!