Kell kalap 1éves kislánynak 5óra után napszúrás ellen?
Figyelt kérdés
1éves kislányommal 5óra körül szoktunk kimenni a játszótérre,ahol nincs árnyék.Kell rá kalap,hogy nehogy napszúrást kapjon?Sajnos nagyon izzadós,és bemelegszik a sapi alatt.2009. máj. 21. 21:11
1/4 anonim válasza:
Hát ha nagyon süt a nap akkor mindenképpen kell. Még ha izzadós akkor is. Van nagyon nagyon vékony kánikulasapi azt próbáltad már?
2/4 anonim válasza:
Én vékony kis kendőt adok rá.Azzal jól elvan.
3/4 anonim válasza:
18 oráig kalapot adok rá. 14 hónapos.
4/4 anonim válasza:
Én lányom 3 éves és mi is öt óra után szoktunk kimenni a játszótérre!Én mindig adok rá még ilyenkor is,mert ott sincs árnyék!Úgyhogy szerintem mindenképpen adj rá egy vékony kalapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!