1,5 kislányom mostanában a fülét a vállához érinti, és "nyafkálkodik", ha pl. becsukódik az ajtó vagy ha szekrényajtó nyikorog, vagy kanál csörren a tányérhoz, stb. Lehet, hogy fáj a füle?
Figyelt kérdés
Mondjuk én sem igazán bírom az éles hangokat. Lehet, hogy ő is ilyen, mint én?
Mondjuk, mikor ő csapkodja a kanalat a tányérhoz, akkor viszont nem csinálja ezt a fülét vállhoz érintő mozdulatot és nem is mondja, hogy Neeeeeeem.
Szerintetek orvoshoz forduljak vele? Vagy csak szórakozik?
2012. jan. 1. 14:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha megmutatod egy dokinak.
2/4 anonim válasza:
Ha fájna neki, akkor máskor is csinálná, nem csak akkor mikor zaj van! Szerintem téged utánoz, mikor látja, hogy az éles hangokra hogy reagálsz azt ő már eltanulja!!!
3/4 anonim válasza:
Azért nem árt figyelni. Mondjuk ahhoz, hogy fájjon a füle az is kéne, hogy valamilyen felsőlégúti nyavalyája legyen. De az én lányom is mindig így kezdi a fülfájást, amikor még nem is igazán fáj neki, csak érzékeny, akkor a vállára hajtja a fejét. Aztán rövid időn belül megjön a sírás is, amikor már elkezd fájni. Meg van fázva a lányod?
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs megfázva. Már vagy pár hete csinálja ezt.
Ma megfigyeltem, mikor etettem ő meg nézte a tv-t, direkt kocogtattam a kanalat a tányérhoz, nem volt semmi reakció, mert belemélyedt a mesébe, csak nyitotta a száját a kaja után.
Párom szerint nem kell aggódni, szerintem nem árt az óvatosság. Figyelni fogom.
Köszönöm a válaszokat!
2012. jan. 1. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!