A hideg párásítóba lehet tenni a salus gyógyvizet?
A kislányom meg van fázva, meg köhög 2 napja, s szivom az orrát.
Fluimucilt kap napi 2 tasak, meg cebion cseppet, éjszakára pedig 14 csepp fenistilt.
Az Aloe verás Berry nektárt issza napi 3 cl-t, kb 2 hete vitaminként, van ebben valakinek tapasztalata?
Szeptember óta mióta bölcsi ez most 5-re jön elő:(:(
Amúgy nagyon jókedélyű semmi nem látszik rajta:)
Tegnap este a férjem kitalálta, hogy a hidegpárásítóba tegyünk salus gyógyvizet, azt amit inhalátorgépbe is lehet tenni.
Bekapcsoltuk, s egy fél óra múlva mikor benéztem a szobájába, szinte az egész szoba "ködben" úszott, gyorsan kikapcsoltam, kinyitottam az ajtót, s egy írövid idő múlva eltűnt.
Megijedtem, nehogy valami hülyeséget csináljak vele.
Egész éjszaka egyet sem köhögött, ma reggel 6-tól kb 6-7-szer köhögött, ellentétben a tegnapi nappal,amikor inkább azt tudtam volna megszámolni, hogy hányszor nem köhögött. a tegnapihoz képest ma kevesebbszer is kellett szivatnom az orrát is.
Használjuk ezt a philips családi inhalátor gépet is salus vízzel, innen jött az ötlet.
Van valakinek ebben tapasztalata? Lehet összefüggés a 2 között?
Kapcsoljam be neki ma estére is?
köszi a válaszokat.
üdv
a hidegpárásító gép nekünk sima vyzzel is alapból ködöt csinál. Olyankor úgy nézünk ki mintha egy londoni utcán járnánk :DDD
Amúgy hidegpárásítóba (sima [link] ilyenekre gondolok) NEM SZABAD Salvus vizet tenni mert tönkreteszi hosszútávon!!!!!!!!!!!
az illóolaj és a salvus víz nem ugyanaz
mi a 4-5 literhez 1 decit teszünk
vivamax párásítónk van
köszönöm mindenkinek a válaszokat, tegnap éjszaka is töményen a salus víz ment 2 órahosszát, s szinte ma már nem is köhög.
Eddig még nem tapasztaltam a fehér réteget, remélem kimarad az életünkből:)
BUÉK!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!