Vinnétek olyan oviba a gyereket ahol a nagyi lenne az ovónéni?
Én igen.
Engem nem zavarna, sőt örülnék, hogy jó kezekben van a gyerkőc (már ha te is megbízol a nagyiban, és jóban vagytok).
Simán, én olyan oviba vittem, ahol a barátnőm férje! az óvóbácsi, a gyerek ismerte, szerette, és nagyon jó, h oda jár.
(Nem az óvóbácsi miatt esett a választás az ovira, ez csak a plusz volt).
miért ne?
persze megkérném,hogy ne kivételezzen vele,és ugyanannyit foglalkozzon vele,mint más gyerekkel
Ha van rá mód, azaz van másik csoport is az oviban, akkor biztos, hogy nem. Szerintem nem tudna 100%-ban elvonatkoztatni attól a nagyi, hogy az ő kisunokája, és a kisgyerek fejében is kavarodást okozhatnak az eltérő szerepek.
Hasonlóképpen iskolába sem vinném olyan helyre, ahol a tanára szülő, nagyszülő vagy más közeli rokon lenne.
Igen, szeptembertől együtt mennek.
Nekem ez nagy megnyugvás,és remélem semmi gond nem lesz belőle,nekem és öcsémnek is Anyukám volt az óvó nénink de se előnyünk se hátrányunk nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!