Tényleg olyan jó az infravörös lámázás?
Most szeretnénk venni ilyen lámpát (jó kis leárazások vannak), mert sok jót hallottunk róla. De még mindig van bennünk olyan kétely, hogy csak a hit ereje ami gyógyít. Van egy 5 éves kislányunk, aki már több mint egy hónapja köhög, tegnap óta antibiotikumot is szed rá. Tényleg gyorsabban gyógyulna? Mert ugye a lámpába mi felnőttek hiszünk, nem a gyerek.
Akinek van tapasztalata arról, hogy lámpa nélkül mennyi idő a gyógyulás, és ugyan az a betegség, de lámpázva, valóban rövidebb-e a gyógyulás.
Szedi az immunerősitőt, de szerintem nem sokat ér.
Az infravörös lámpa nagyon jó arcüreggyulladásra, fülfájásra, náthára vagy bármi olyan gondra (pl. izomfájdalom), aminek jót tesz a meleg. Tehát nem kamu, és nem a hit gyógyít :), hanem, hogy intenzíven felmelegíti a testrészt, amire irányítod.
Viszont elég forró és törékeny is, így gyereket csak felügyelet mellett lámpázz.
Igen, arra nagyon jó, a meleg oldja a váladékot.
Viszont az én 2 évesem nem hajlandó megülni előtte:-(
Jön az én ellenpéldám:(
Nekünk van infralámpánk. Még nem voltak gyerekek, amikor vettem.
Bármikor próbáltam én is, anyukám is, csak rosszabbodott a helyzet. Nekem volt homlok és arcüreggyulladásom, anyunak fülgyulladása. Meg ugye a sima nátha.
Egyiknél sem vált be, csak romlott az állapotunk. Így a gyerekeknél értelem szerűen nem is próbálom ki.
Ami bevált az a bioptron lámpa, de annak ára van:(
Köhögésre miket próbáltatok? Mi okozza, kiderült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!