Akik csak pár napra adták csanába a gyerkőcöt, hogy csinálták?
Én még életemben nem hallottam családi napközire a 'csana' kifejezést, de nem ez volt a kérdés úgyhogy nem is érdekes.
Nálunk akik tört hétre járnak, k-sze-cs vannak bent, az változó hogy ebéd után elviszik-e őket, vagy bent is alszanak, és akkor uzsi után, 1/4 4 körül mennek értük.
Én dolgozom, úgyhogy a fiam 8-16.30-ig van bent.
Köszi a választ, ez a kedd-szerda-csütörtök sem rossz, erre nem gondoltam. Mondjuk nekem általában hétfőn kell dokihoz, védőnőhöz mennem, és azért gondoltam hogy jobb lenne ha hétfő mindenképp benne lenne. De maximum azokon a heteken máshogy megyünk. Nagyon köszi az ötletet.
Azt meg hogy csana, azt itt olvastam, azt gondoltam hogy erre felé így hívják. Különben ki tudtam volna írni hogy családi napközi.:) Nem gondoltam hogy ekkora felháborodás lesz belőle. Na de mindegy is. Köszi még egyszer, nagyon jó tippet adtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!