Rebeka vagy Izabella?
Figyelt kérdés
vagy egyikse?2011. dec. 18. 20:45
12/19 anonim válasza:
tényleg, a Bella is szuper név :) vagy ha két nevet adnátok neki? lehetne Rebeka Izabella..nem hangzik rosszul :)
13/19 anonim válasza:
Végül is mindkettő tetszik. A Rebekát lehet Bekinek becézni, ami nagyon cuki. Viszont nekem az Izabella jobban tetszik, de csak úgy, hogy Izabel(l). Nem tudom egy vagy két "l"-lel írják-e.
14/19 anonim válasza:
Izabella-engem is így hívnak és imádom :)
15/19 anonim válasza:
Ha ennyire bejön mindkét név,akkor szerintem adjátok mindkettőt.Hátha a kislányotoknak később épp a másik név tetszene...
16/19 anonim válasza:
A Rebeka szerintem az egyik legszebb név! És csak gyönyörű Rebekákat ismerek. :)
17/19 anonim válasza:
Hát nem tudom,talán a Rebeka szebb!
18/19 anonim válasza:
Nekem van egy gyönyörű Rebekám. :) Én mindenképp erre szavazok, szerintem gyönyörű név. És az benne a jó hogy nem kell becézni mert eleve olyan a hangzása. Nem szeretem a becézést mert aztán rászoknak és nem mondják a gyereknek a rendes nevét.(pl. Rubint Rékáék, olyan csúnyán becézik a picit, sokszor látom FB-on, hogy kiráz a hideg. akkor minek a szép név?) Többi gyerekem is olyan nevet kapott hogy ne becézzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!