Flufflings! Van valakinek ilyen játéka? Milyen?
A lányom (3,5 éves) meg van őrülve a hírdetéséért, de én magam nem vagyok oda érte. Van ilyen valakinek? Mit tud csinálni? Csak a színűkben különbözőek a figurák, vagy mást "csinálnak"?
Erről lenne szó:
Előre is köszi a választ!
Off (bocs)
Én háromévesem is odavan érte, de nekem annyira nem tetszik, hogy 8ezret kiadjak érte. Szerencsére belezúgott a zhuzhu hörcsögökbe is, így megúsztuk 3ezerből :) (szülinapja volt) Nekem is jobban tetszik a zhuzhu, bár ezt a fluffit csak a játékboltban láttam. De a zhuzhu aranyos, jön-megy, hangot ad ki, tényleg cuki figura.
Köszi a gyors válaszokat! Hááát igen, nekem sincs szivem kiadni ennyi pénzt egy ilyen "hülyeségre"... :-((( Viszont tudom, hogy nagyon-nagyon örülne neki... Szóval sakk-matt.... fogalmam sincs mi legyen.an..
Akinek van, mindegy milyen színű a flufflings, ugyanolyan hangokat ad ki? Vagy van különbség?
Nálunk még befutó lehet a Chi Chi Love kutya... na az szerencsére olcsóbb és több értelme is van szerintem.... Úgy érzem lassan megőrülök a reklámoktól!!!!!! Pedig alig néz tévét a lányom....
Ma Én is vettem a fiamnak (januárban lesz 3 éves) karácsonyra, mert fiú létére tetszik neki.
Nagyon szeret hülyéskedni és ezzel lehet!
Egyébként egy kékeslila (LOCO fiú) példányt kapott. Együtt vettük meg, így már Nála is marad ugyebár:)
Aranyos ugyan, de szívem szerint nem kapott volna, mert tényleg baromi drága!
Egy fontos dologról azonban nem esett szó!
Ez a játék 5 éves kortól ajánlott, mert szőrös és a nyúzás ill. puszilgatás (amit főleg a lányok szoktak) során hullhat a szőre, ami a gyermek kezébe és szájába kerülhet.
Nyilván az ember figyel a gyermekére, de mindent nem tudsz elkerülni!
Unokahúgomnak aki 8 éves, vannak Zhu-ZHu hörcsögei, de mivel a gyerkőm szeret vizsgálgatni, ezért ott a kerekektől tartottam.
Esetleg behúzza a haját, stb...
Ok hogy ennyi erővel mindentől tarthatna az ember, de szerintem ezek a korhatárok a játékoknál nem elhanyagolandók.
Ez csak egy jó tanács! Kisfiam sem nagyon ölelgeti, inkább bukfencezteti és dobálja de nem árt vigyázni, mivel nagyon finom a szőre.
Ráadásul szétszedtem az elemek miatt és az elemtartóban is volt egy szőrgomolyag, amit rögtön meg akart vizsgálni.
Köszi a válaszokat! Ha még valaki erre jár: Igen, a kislányom végül megkapta a nagyszülőktől a rózsaszínűt (Mindy). Szerintem a "szörössége" annyira nem gond, legalábbis a miénk még nem hullatta el sehol :-) Viszont eléggé hangos... ma reggel 7-kor igencsak kellemetlen volt hallgatni... :-( De a lányom nagyon szereti és nagyon örült neki... Végülis ez a lényeg, nem????
Mindenkinek további KELLEMES ÜNNEPEKET!
Klassz :)
Én írtam a zhuzhut, hát abból lett 3 is :) :) :) ezek is dumálnak, meg versenyt futnak... aranyosak egyébként
Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!