Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pampers premium care vagy...

Pampers premium care vagy active baby?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb pelus?
2011. dec. 10. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a fehér vált be.
2011. dec. 10. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:
És megkérdezhetem miért?Ezek szerint mind a kettőt kipróbáltad már!
2011. dec. 10. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen.Nálunk a fehérrel nincs éjszakai átázás,míg a zölddel gyakran volt.A fehér mintha többet nyelne el :) Mi éjszakára a fehéret,nappalra a zöldet használjuk.Olyankor úgyis gyakrabban cserélem neki és az ára azért nem ugyanaz (sajna). De szerintem egyszer egyiket,másszor másikat vedd,és meglátod nektek melyik válik be.
2011. dec. 10. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk fordítva vált be. A Premium Care béna volt, nálunk nagyon sokszor előfordult, hogy átfolyt rajta a pisi, meg nekem nem tetszett az anyaga.

Active Baby-vel összesen kb. 3x volt éjszakai balesetünk, pedig már majdnem 1 éves a lányom.

De ez baba függő, hogy kinek melyik válik be, ki kell próbálni többet.

2011. dec. 10. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egyszer vettem fehéret,de nem nagyon tetszett.21 hónapos a kislányom de csak zöld active babyt veszek,semmi gondunk nem volt vele.És a zöldben több is van.
2011. dec. 10. 15:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is az Active baby (már nem azt használjuk, de sokáig használtuk, nem volt vele gond. A fehér Premium care viszont szinte papírvékony, az éjszakát sosem bírta ki.)
2011. dec. 11. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!