Teljesen rossz anyja vagyok 21 hónapos kisfiamnak! Mit tegyek?
Elnézést egy pici off-ért, csak kissé elszontyolódtam most... Ugyanis annyi sok anyától hallom-olvasom, hogy egyedül kénytelenek nevelni kicsinyüket, én meg tartós munkanélküli óvóbácsiként nincs, ahol hasznosítani tudnám képességeimet...
Milyen ideális lenne, ha legalább ingyen segíthetnék kisgyermeknevelésben másoknak, hiszen akkor az anya is, a kisgyermekei is és én is jól járnánk.
Igaz, csecsemőket nem vállalok, de babysitterkedtem már ovisokkal, és szívesen vállalnék másfél évestől 10 évesig ismét babysitterkedést, mert nem olyan környezetben élek jó ideje, ahova születtem, szóval elköltöztünk kis településre és nem érzem itt jól magam, kevés az ismerős, nincs ahol segíteni tudnék.
Nem kérnék semmit érte. Csak szeretném kihasználni tudásom, és megélni empátiám , mély érzelmi világomat, és segíteni kibontakoztatni a kisgyermeki lelki világot, mint azt korábban párszor már sikeresen megtettem.
Még egyszer elnézést az off -olásomért, csak hát "kibukott belőlem", hogy mennyire nincs ideálisan berendezkedve a világ számos esetben... Van, ahol a segítséget hiányolják, van, ahol meg a lehetőséget hiányolják, hogy segíthessenek másnak... és a kettő gyakran nem tud találkozni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!