Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Tescoban kapható éneklő...

A Tescoban kapható éneklő Elmo mekkora? Mit énekel és milyen a hangja? Magyar?

Figyelt kérdés
[link]

2011. dec. 6. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én megnéztem pár napja, de őszintén szólva nem tetszett, nem nagy, ráadásul ahogy megnyomtam csak valami idétlen hangot adott ki.Én nem venném meg, de persze ez csak az én véleményem.Beszédet nem hallottam, lehet máshol is meg kellett volna nyomni, de sok időt nem töltöttem ott el, elsőre nem tetszett.A fiam is szereti egyébként.

2011. dec. 6. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Kb 35 cm magas lehet, a hasát kell nyomkodni és minden nyomásnál egy "la" hangot ad, ha folyamatosan nyomkodod, el "lala"-zza a hulla a pelyhes dallamát (ha jól emlékszem ez a dal, de tuti, hogy valami karácsonyi)

Nem tudom, hogy tud-e még valamit, de ezek a pulton általában csak demo funkcióra vannak állítva, ez nem biztos, lehet csak ennyit tud.

Auchanban láttam éneklő, tanító Elmot 9 ezerért magyarul beszélőt.

2011. dec. 7. 14:59
 3/3 anonim válasza:
A Tescoban kapható Elmo valóban 35 cm magas, magyarul beszél, méghozzá a filmbeli magyar hangján. Köszön, beszél és énekel a színekről és formákról. Nálunk telitalálat volt!
2011. dec. 25. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!