Mi lehet a játék neve? Remek kis készségfejlesztő játék kisgyermekeknek.
Figyelt kérdés
Nagyon aranyos a játék. Adva van egy kép. Le kell róla venni a fóliát, és akkor ragad az egész kép. A játékhoz tartoznak színes kis homokok. Azokat kell rászórni a képre, és belefog ragadni a homok. És ezáltal gyönyörű szívárványszerű képet alkothatunk.2011. dec. 5. 12:22
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Homokvarázs a neve.
Játékboltokban, Auchanban láttam már. 1500 Ft körül van (sajnos!) egy készlet.
Mi a nyáron Kapolcson csináltunk ilyen homokképeket, rengeteg féle kép közül lehetett választani, és hatalmas ládákban állt a különböző színű homok. A lányaim nagyon élvezték!!! Ott azért sokkal olcsóbb volt egy kép elkészítése, bár ezt még akkor nem tudtam, és kicsit szívtam a fogam még arra az árra is.
3/4 anonim válasza:
Kedves első! (második vagyok) Örülök az első linkednek, ha ebben a készletben valóban 4 kép van, akkor ez árban egész elfogadható, utána fogok járni! Köszönöm!
4/4 A kérdező kommentje:
huu köszönöm szépen a 2 kommentet, mindegyik sokat segített! :) Jézuska hoz majd egy ilyet :)
2011. dec. 5. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!