Mi okozhat zöld nyákos, tonhal szagú kakit egy 20hós kiscsajnál?
Felforraltuk neki természetesen.
Ma lekopogom már jobban van. Ma eddig 2kaki,sok keksz és krékert evett.Ja és rizset is:) Az egyik kaki turós mustár sárga,másik kicsit vizes de sárga:)
Egyébként saját magam tettem be oda a kérdésem,mert asszem rossz kategóriába tettem... :D
Beszéltünk a dokival,azt mondta ha ma is ez lesz akkor holnap menjünk be vele és megnézi.
Egyébként azért aggódtam,mert kis sulyú a kiscsaj(9kiló volt multkor és 80cm)snem lenne jó ha nagyon sokat lefogyna mert akkor korhéz és infuzió.Normolitot csináltam neki de nem itta meg:( S ez ugye ilyen só potló oldat. De a rizset már ette:) S szóval már gyógyulás utjára lépett!
Most hogy valszeg beteg volt örültem hogy legalább szopizik. Meg amikor mellgyulladással feküdtem az ágyban akkor kiszoptattam belőle a gyulladást. Egyébként elötte igy volt a szopija:
reggel 6(vagy 5) amikor ébredt
utána 9(ezt akartam kiváltani tejjel)
ebéd után a du alváshoz (2kor)
majd este fürdés után 7kor
utána vacsi 8-9 körül
és 10körül alszik szopival.
Ma már újra visszatért az életereje,kedve és eszik is:) Szerintem ha a felnött ember beteg,hasmenése van akkor ő is diétázik és pl főtt krumplit eszik csak.(Azt se ette meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!