Mit kap a gyermeketek a mikulástól?
26 hónapos fiam tőlünk:
mikulás csomag: 1 nagy miku, 8 db-os kinder, olvadós rágó, nyalóka, Thomas-os pezz cukorka, smarties.
2 könyv, 1 ágyneműhuzat garnitúra
Déditől ma kapott egy nagy Mikulást. Az adventi kalendáriumot meg már megkapta elsején.
Keresztszüleitől, nagybátyáéktól nem tudom.
Sógornőmtől, tesómtól szintén nem tudom, mert azt majd csak karácsonykor kapja meg, ritkán tudunk találkozni.
A többi rokont szintén nem tudom.
Kis barátjától: Verdák 2 dvd, egy adventi kalendárium.
Csokit nem, hanem kekszet, tejpépet, gyümölcsöt.
Nálunk játékot sem szokás, csak finomságokat.
26 hónapos kislány.
Mogyorót, mandarint, kinder pici mikulás, milka hóember, nagy mikulás, egy micimackós kártya, és egy dvd.
A kicsi (9 hónapos múlt) ugyan azt, csak dvd helyett kis mozdonyt (ikeás vasúthoz való, 3db), mert ebből mindig vita van, hogy ha Ő játszik vele, a nagy elveszi, mert az az övé.
Mamáéktól is mikulás, kifestő, mesekönyv kerül a csizmába.
Az én kisfiam 31 hónapos.
Tőlem meg apától ezeket kapta:Egy kisteherautót, 1 nagy kinder tejszeletet, 1 dörmi kismackó szeletet, 1 milka wafelinit,és egy pici csokimikulást.
A munkahelyi mikulástól is kapott egy csomagot, amibe volt egy nagy milka mikulás egy dörmi kismackó szelet, egy kinder csoki, egy milka wafelini, egy csomag gumicukor, mogyoró, egy nesquik szelet.
Fog még kapni a bölcsibe egy nagy csoki mikulást, egy csomagot ott is szerdán, bár abba csak játék meg gyümölcs lesz.
A legnagyobb gondom még csak most jön...hogy a családtól még meg se kapta a mikulás ajándékokat.Az egyik nagymamától biztos,hogy csomagot kap ami tele lesz édességgel.A keresztapjától is édességcsomagot kap.A tesóm és anyukám még nem tudom mit vesz neki remélem nem csokit....
1 hagyomanyos mikulascsomagot (ezt egy ismerostol kapta de csak ma este kapta meg a mi ajandekunkkal egyutt),
Tolunk: 1 kindermix nevu csomagot amibe van 1 pluss allat,1 kinder telapo,1 kinder tojas,1 kinder szelet es 4 kis kinder tojas (ezt tolunk),1 adventi naptarat,1 amibe aszalt gyumolcsok ,mogyoro,mazsola is vannak
Mi is csak edesseget adunk. Kulfoldon elunk igy a nagyszuloktol nem kap semmit.
kihagytam az aszalt gyumolcsoknel,hogy (dobozt) az 1 utan
Jah amugy 29 honapos a fiunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!