Te mit adsz enni reggelire és vacsorára Gyermekednek?
Pirítóst, zsemlét vagy kenyeret, vajjal, májkrémmel, tojáskrémmel, körözöttel, felvágottal, sült virslit, tojásos dolgokat (rántotta, bundás kenyér, tükörtojás), müzlit, gabonapelyhet.
2,5 éves
Reggelire muzlit szoktam neki adni minden masodik nap vagy valami zabpelyhet gyumolcssel. Sajnos csak egyedul igy tudom megitatni vele a tejet mert semmi mas formban nem kell neki. A maradek napokon kap tukortojast piritossal es zoldsegekkel, rantottat, zoldesegekkel, virslit, pastetomos kenyeret sajtal meg zoldsegekkel, sonkas kenyeret sajtal meg zoldsegekkel.
Vacsorara: Halrud, krumli salata, szendvicsek, melegszendvicsek, neha bunbe esunk es rendelunk pizzat, sutok kolbaszt, a kedvence a kisfiamnak a toltott krumpli ugyhogy ezt sokszor esszuk vacsira (kettevagok egy krumplit kikaparom a belsejet es enyhen sos vizbe fozom 6-7 percig, hogy felig megfojjon de ne essen szet, megtoltom neha bacon szalonaval, tonhalla, gombaval, sonkaval, kukoricaval, paradicsommal... es vegtelen a kombinacio aztan jo sok sajtot teszek a tetejere es sutobe megsutom). Ma este is ez lesz (tonhalkonzerves, olivabogyos, paprikas, sajtos valtozat). Szoval nagyon valtozo, attol fugg mi van itthon es mi mit eszunk.
Igazad van Anna! Én csakis gyümölcs levelet adtam eddig kisfiamnak, de azt is olyat, ami 100%-os, vagy gyerekeknek valót. Én semmi esetre sem adok (még) szénsavasat, cukrosat, stb.. A tejet imádja, abból iszik rendesen, hála az égnek. Én is nagyon fiatalon kezdtem el inni a tejet, és a mai napig naponta legalább 3 dl-t megiszok! :)
Szóval amit kap: Tej, tea, víz, gyümilé, és a tejből mindenféle változat: kakaó, tejeskávé.
Köszi még egyszer Anna!
Reggeli: általában tej müzlivel vagy joghurt, mézes kenyér, melegszendvics, zabpehely, hetente egyszer tojás
Vacsora: általában szendvics (szalámis vagy sonkás), melegszendvics, ebédmaradék
Egyikük 10, a másik 12 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!