Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire produkálja magát...

Mennyire produkálja magát 2,5-3 éves gyereked mások (idegenek vagy barátok) előtt?

Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne,hogy ha jönnek hozzátok vendégek,doktor néni,barátok akkor produkálja-e magát,ha igen,hogyan?
2011. nov. 30. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam egyáltalán nem produkálja magát mások elott,sot inkább elbujik a hátam mogé.Mindenki azt hiszi,hogy milyen jo gyerek,de ha otthon vagyunk,akkor kezdodik ám a rosszalkodás.Most már 4 éves,de kisebb korában sem produkált semmit.Sot,van hogy itthon gitározik,énekel,szaval,és csak ugy tudom megmutatni másoknak,hogy titokban felfeszem a telefonommal.Persze ha mamák vagy a keresztszulok vagy az unokatestvérek vannak itt,akkor más a helyzet.Elottuk nem szégyenlos.
2011. nov. 30. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha van kedve hozzá és szinpatikus neki az illető akkor igen,magyaráz,produkálja magát,játszik.De ha nincs kedve nem csinál semmit,bemegy a szobába,vagy csendben marad.Mostanában többet produkál mint hallgat.
2011. nov. 30. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Előfordul, hogy produkálja magát, nem csak itthon, akár a játszótéren is, vagy bárhol, ahol szimpatikus emberrel találkozik.

A produkció pedig arról szól, hogy elkezd direkt esni. Pörög kettőt és látványosan elesik, aztán nevet. :)

Ha olyannal találkozunk, aki nem szimpi, akkor a vállára hajtja a fejét és szégyenlősködik. :)

Néha a produkció része, hogy elővesz egy képes könyvet, amiben nincs szöveg és úgy tesz, mintha épp felolvasna belőle és halandzsázik ezerrel. Egyébként meg már értelmesen beszél, mondókázik, de az nem a produkció része.

2011. nov. 30. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:

3 éves lesz a napokban, és nem produkálja magát. Igazából olyan mint máskor.

Vagyis annyiból jobb, ha vendégek vannak nálunk, vagy mi vagyunk vendégségben, mert akkor SOHA nem hisztizik, akkor igazi kis tünemény kislány.

A hisztiket csak NEKEM tartogatja, amikor magunk vagyunk.

2011. nov. 30. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első 10 percben bújik a hátam mögé, a nyakamba. Aztán elkezd feloldódni és fél óra múlva már tuti produkálja magát. Ilyen kor mindent "megmutat" hogy mit nem szabad csinálni. Dobálja a kisszékét elesik direkt. felmászik a szekrényre stb. 23 hónapos :-)
2011. nov. 30. 15:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. dec. 2. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!