Mi a különbség a családi napközi és az állami bölcsőde közt?
Voltam a helyi családi napköziben, és nagyon tetszett. Max. 7 gyerek lehet, a saját házában tartja a hölgy, gyönyörűen van berendezve, és látom, hogy tényleg imádja a gyerekeket.
Vajon milyen az állami? Megéri kifizetni a 30 ezer Ft-ot a családi napköziért, vagy az állami is ilyen barátságos?
Javaslom,nézd meg a környékbeli bölcsiket...hatalmasat döbbenhetsz,de az is lehet,hogy megtalálod az álombölcsit!
Szerintem a gondozók személyisége,szemlélete az alapvető, s ezt neked saját bőrödön kell megtapasztalnod,hogy jól dönthess.
Sok sikert!
Csak a városban van bölcsi, igaz csináltattam a gyereknek ideiglenes lakcímkártyát, és be van iratva. De eleve csak szeptembertől veszik fel, szóval addig tuti családi napközi. Ha már megszokta, lehet, hogy jobb lenne nem átvinni. De azért azt a 30 e ft-ot persze tudnám máshova is tenni.
A bölcsőde igazgatónőjével beszéltem. Kedves volt ugyan, de valahogy engem a frász tör ki tőle, nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!