Szegeden mágneses rezonancia vizsgálat magán úton?
Figyelt kérdés
A kislány, akinek kellene 6 éves, végzett a kemoterápiával és most ahhoz, hogy felvegyék Szegedre a további kezelésekre kellene egy rezonancia vizsgálat.2011. nov. 28. 14:39
1/4 anonim válasza:
MR vizsgálatra az onkológusa el fogja akkor küldeni, ha szükséges. Semmi értelme neked magán MR-t keresned. 5 éve járunk mi is, még egyszer sem kellett nekem MR-t keresnem, vagy nekem intézni egy ilyen vizsgálatot magán úton...
2/4 A kérdező kommentje:
Ők küldték a kislányt, mert ez a vizsgálat nélkül nem tudják felvenni a programba, mert külföldi a kicsi lány!! ezért szeretnék a szülők magán úton.
2011. nov. 28. 14:54
3/4 anonim válasza:
Értem.. a magán utas dologban ahogy írtam nem vagyok járatos, de a leendő orvosa nem tud nekik tippet adni, hol végeznek ilyent Szegeden? Én a Tűzoltó utcaiban voltam Bp-n, ott a kezelőorvos mindig segített a külföldieknek, hol a legolcsóbb/leggyorsabb az adott vizsgálat. A kislány leendő orvosának biztos van már ilyenben tapasztalata..
Jobbulást a picúrnak!
4/4 anonim válasza:
www.sejtrezonancia.hu Ez biorezonancia, nem hiszem, hogy vetekedne az MR-rel. Kérdezz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!