Császáros anyukák tapasztalatait várnám. A császáros heg felett kb 5 cm-el ki lehet tapintani egy csomót, ami nagyon fáj, mikor megvan, ha nincs akkor is érzem, hogy ott van, sokszor fájdogál. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
21 hónapos a kislányom.Holnap megyek vele dokihoz, kíváncsi lennék, hogy valakinek volt-e ilyen.Én belső varratra gondolok, de ki tudja.2011. nov. 22. 18:01
1/7 Beus6 válasza:
én 7 hete szültem(császárral) nekem is van ott vmi de az sztem is a belső varrat.
2/7 Beus6 válasza:
ja azt nm írtam h nekem is szokott fájni nem vészesen de sztem a belső varrat húzódik vagy ilyesmire tudok gondolni.
3/7 A kérdező kommentje:
én 21 hónapja szültem, ezért is aggódom
2011. nov. 22. 18:17
4/7 Beus6 válasza:
dokival nézesd meg. minél hamarabb. sztem nincs baj de te is megnyugszol legalább.
5/7 anonim válasza:
Én meg 3,5 éve szültem és van egy lóbab méretű dudorom. Viszont nekem nem fáj, csak ha nagyon megnyomom, akkor érzékeny.
A dokim szerint majd elmúlik, ha meg nem, akkor úgy jártam... :)
6/7 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál, nem szívódott fel az utolsó belső öltésem:( Sajnos fel kell vágni megint a hasam 4 cm hosszan, hogy ki tudják szedni:( Viszont csak 2 napot kell a kórházban maradnom. Amúgy ha nem fájna, akkor nem kellene műteni (kedves utolsó hozzászóló ezt neked üzenem, nehogy aggódj)
2011. nov. 23. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!