Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hasmenés, de mitől lehet?

Hasmenés, de mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kétéves kislányom a múlt héten mélyen köhögött, folyt az orra, de mára már abból kilábaltunk. Viszont egy pár napja naponta kétszer-háromszor kakil nagy adag, híg székletet. Láza nincs, hangulata jó. Fogai most nem jönnek. Tegnap adtam neki Normaflore-t, azt kap majd ma is. Vigyem dokihoz, vagy adhatok neki Smecta-t?
2011. nov. 22. 08:52
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem orrfolyas utan ne adj smectat, amig a doki nem mondja. lehet, h igy urul a hurut elole.
2011. nov. 22. 08:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Most ez járvány. Nálunk a lányom napi egyszer kakilt nagyon hígat. Egyszer éjjel is bekakilt, pedig már 1 éve szobatiszta. Teljesen ki is borult rajta. 1 hétig nem vittem oviba, de más baja nem volt. Ellenben én és az apja 2 napig a wc-n ültünk!!!
2011. nov. 22. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!