Milyen autósülést ajánlanátok 4 éves lányomnak (104 cm,15 kg)?
Szerintetek melyik lenne a jobb 9-36 kg,
vagy a 15-36 kg?
Én annyira nagyon nem értek hozzá, csak tegnap tüzetesebben utánaolvastam (itt az oldalon korábbi kérdésekből) direkt rákerestem a Graco márkára, és szinte mindegyik válaszoló egyhangúlag azt írta, hogy autósülésben ez az egyik lehető legrosszabb, fél kézzel is össze lehet törni. Akkor sejthető, hogy egy balesetnél ez mit okozna... A tesztet is megnéztem, és hát meggyőzött, hogy ne ezt válasszuk, hiszen egyáltalán nem megfelelő:-(
Az ára tetszett nagyon, de a gyerekem biztonsága nekem ennél sokkal, de sokkal fontosabb.
Nem tudom :-(
Mi is nagyon szűkösen élünk, nem is tudjuk most megvenni pedig már kellene, hanem azt beszéltük meg a férjemmel, hogy a decemberi és a januári pénzből félreteszünk rá, másképpen nekünk sem megy.:-(((
vagy ez. a cybex is nagyon jo.
Köszönöm szépen! Kedves utolsó, neked is köszönöm a linket!
Szerinted ezt később lehet használni ülésmagasítóként is? Mert a leírásban nem láttam erről információt:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!