Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mik azok amiket elvàrhato...

Mik azok amiket elvàrhatok 6 éves fiu gyermektöl, hogy egyedül csinàlja meg?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen én ugy gondolom hogy a figyelmen kívül hagyás nem megoldás mert akkor azt hiszi ez egy jó és elfogadható dolog.Márpedig szerintem egy 6éves ne beszéljen így velem és mással se.Ezt tudnia kell,mert most kakizik,később mit mondhat majd.Én nagyon érzékeny vagyok arra hogy a gyerekem tisztelettel beszéljen velem,és a felnőttekkel általában.Én is úgy álok hozzá,hogy nem kezelem le,de tudja ki a "főnök".Igy is lesz elég gond ha kamaszodnak,tudom mert a lányom 16 éves.De rá is rászólok ha túllő a célon.Ez az én véleményem.Tudom hogy gyereke válogatja,nekem is más mind3,de meg kell találni az utat hozzájuk:)Sok sikert.
2011. nov. 22. 14:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Hàt nagyon szépen köszönöm a segitséget!Kellett a megerösités!:)))
2011. nov. 23. 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha segítség volt szivesen:)én csak a saját gondolataimat irtam le.Minden jót Nektek!
2011. nov. 24. 14:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!viszont kivànom!:)
2011. nov. 24. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:

A mi kisfiunk éppen 7. Lányok és fiúk igen különbözőek én is be kell lássam hiszen mindkettőnk van.

Kisfiunk kevésbé csinál úgy, mintha hallaná, hogy hozzá szólunk, ha tényleg elakarunk érni valamit, akkor tényleg oda kell menni hozzá és megkérdni hogy nézzen a szemünkbe, és elmondjuk neki szépen. Legalább tudjuk, hogy hallotta, legtöbbször ilyenkor megy is a dolog. Ehhez nekünk kellett hozzászokni, hogy így működik egyelőre. Megtud már mosakodni, fogatmosni, de még mindig átnézem a végén besegítek, csak magamért, hogy tudjam tuti rendben. Házifeladatot már megcsinálja nyugodtan ülve végre, bár néha szólni kell, hogy folytassa.

Enni eszik, de ott is figyelmeztetni kell, hogy folytasssa, nálunk ez a legnagyobb gond, hogy ha valami nem érdekli különösebben, akkor a figyelme elszáll.

Mikre gondolsz kimondottan, hogy megcsinálja e egyedül.

Egyeztessünk ;-)

2011. nov. 25. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!