Tudnátok ajánlani jó gyerekszemészt Budapesten?
Kislányom kancsal, tegnap voltunk szemészeten, ezt az időpontot is 2 hónapja kaptuk.
Pupillatágításra január elejére:-(( van időpont, de nem szeretnék addig várni.
Mi Dorogon lakunk, de a kisfiammal Pestre járunk szemészhez. Innen a környékről mindenkit oda küldenek, nagyon kedves, precíz a doktornő.
Dr. Hangyál Éva Budapest, Fillér utca 21. Be kell előre jelentkezni: 06-30/675-1289. Mindenki csak dícséri, és ő kimondottan gyerekszemész!
Kisfiam nem volt egy éves amikor először voltunk nála. Már több mint 2 éve hozzá járunk és rengeteget javult a szeme.
Mi csepeliek vagyunk, itt van gyerekszemészet a Vénusz utcai rendelőben, be kell jelentkezni.
Nem akarok hülyeséget írni, de szerintem a lányomnak csináltak pupillatágítást. Valamit belelöttyintettek a szemébe, ettől kitágult neki, úgy vizsgálták. Kb 2-3 óra volt, hogy visszahúzódott neki, addig elsötétített szobában ültünk, nem esett jól neki a fény.
1 éves volt, nem volt panasz, én csak a magam megnyugtatására vittem el, most 3 éves.
Köszönöm a válaszokat.
Nekünk a vizsgálat előtt 5 napig kellene Atropin cseppet cseppenteni és úgy elvinni, de január nagyon messze van.
Eddig vártam 2 hónapos, hogy megvizsgálják, most várjak másfelet, addig meg idegeskedjek
A vizsgálatig minden második nap ragaszatani kellene a 2 szemét felválta, ma már 2 tapaszt leszedett.
Utolsó vagyok.
Nekünk ott helyben megcsinálta a csepegtetést a doktornő,háromszor húszpercenként,így ott voltunk kb 1,5 órát.(az én fiamnak rövidlátás miatt kellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!