Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen vitamint ajánlanál?

Milyen vitamint ajánlanál?

Figyelt kérdés
2,5 éves a kisfiam és télire szeretnék kiegészítő vitamint adni neki.Tavaly Cebion Multit adtam neki,de kiváncsi lennék hogy te mit ajánlanál??Úgymond "erős" vitamin kéne mert kb.fél éve nem hajlandó gyümölcsöt enni:((Úgy ahogy a banánt vagy néha a mandarinból eszik,de alma,körte,szilva,dinnye....stb semmit nem evett nyáron se nemhogy most......Köszönöm előre is.
2011. nov. 13. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Én Vitacolan-t adok a lányomnak.Egy kedves gyógyszertáros néni mondta,hogy azért,mert nincs agyonreklámozva,és nem újkeletű vitamin,éppen olyan jó!Már az én gyerekkoromban is létezett(29 vagyok).Tavaly is ezt kapta,nem is volt beteg egyszer sem.Aztán hogy a vitamin miatt,vagy csak jó az immunrendszere,azt nem tudom.De biztos,ami biztos alapon most is adom neki.
2011. nov. 14. 07:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Vita Aktív-ot adok neki 1 hónapja. Csak gyümölcs és zöldség 100 %-os kivonata, nem mesterséges vitamin. Kicsit drága, de szerintem hatásos. Eddig nem volt beteg a kisfiam. 2 év 4 hós. Más anyukák ajánlották egy fórumon, hát gondoltam kipróbálom.

Valamint vettem gyerekeknek adható grapefruitmag cseppet.

Link:

[link]

[link]

2011. nov. 14. 11:05
 3/5 A kérdező kommentje:

a Grapfuit csepp csak 3 éves kortól adható e jónak tűnik.

A másik tényleg elég drága,de kb ennyi pénzt tuti megenne ha gyümölcsöt vennék neki(na persze ha megenné:((( )

MÉg keresgélek és várm a többi választ:)Nektek köszönöm eddig.

2011. nov. 14. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Második vok.:

Ami jó, az sajnos drága.. A grapefruitmag cseppek gyerekeknek a mi orvosunk szerint adható már 2 év felett.

2011. nov. 14. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!Vitacolan tényleg jó vagy még a cebion 2x multi .....egyszer elfogyott a vitacolan és a cebiont vettem helyette maradtunk ennél mert több vitamin van benne:

[link]

[link]

2011. nov. 14. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!