Bárányhimlő buli? Ti mit szóltok hozzá?
Az aki beoltatja a gyermekét azt is figyelembeveszi remélem, hogy a bárányhimlő elleni oltás max. 15 évre ad védettséget. Tehát, most beoltatod, és ok. le van tudva, aztán 18-20 évesen vagy még később elkapja, mer úgy tudja, hogy oltva van védett. És egyébként én sok beoltott kisgyrek szülőjével beszéltem, többen azt mondta, hogy igenis elkapták és volt láz, meg pöttyök is, viszketés is. És ugyanúgy eltartott két hétig is akár.
Természetesen a bárányhimlős nyalóka, meg buli az h.lyeség, de én nem oltatom be a gyerkőcömet.
A bulit egy nagy baromságnak tartom, az oltást pedig feleslegesnek.
Amúgy teljesen egyetértek az 5. válaszolóval.
Sztem az egész csak a pénzre megy... És ezt úgy mondom, hogy nem vagyok oltásellenes, mert az Encepurt, a Prevenart és Meningitec-t is beadattam mindkét gyermekemnek.
De ezt a bárányhimlő- és influenza-frászt egy nagy, a média által gerjesztett hisztinek tartom és őszintén szólva nem értem, hogy a normális gondolkodású, értelmes emberek hogy vehetik be ezt a sz.rt??????
Erről a buliról nem hallottam, viszont hasonlóról igen, egy nyugat eu-i országban már azt csinálják az ovikban, ha egy gyerek bárányhimlős lesz, az összes gyerek szüleinek küldenek az ovónénik levelet, hogy vigyék be a gyereket óvodába, hogy egyszerre kapják el a betegséget.
Én ezt az oltás mizériát hülyeségnek tartom, oltassuk a gyereket minden ellen, majd jövőre lesz egy újabb betegség, az ellen is jön az oltás, és ez így megy majd évről évre. 10 év múlva meg majd ajánlatos lesz 30 oltást beadni szegény gyereknek, és ha nem adod be mindet, akkor felelőtlen rossz anya leszel, aki nem tesz meg mindent a gyerek egészségéért.
Én orvosoktól hallottam, hogy nem érdemes partit csinálni, sosem tudni kinek milyen erős a lefolyása lelkibeteg lehet az ember tőle.
Én 2O voltam egyébként, akkor igen kellemetlen volt be kell valljam. Gyerekként talán könyebb, de nem érdemes direktbe bevállalni rosszul sülhet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!