Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Moon Dough gyurmáról vélemény?

Moon Dough gyurmáról vélemény?

Figyelt kérdés
Valakinek van? Mennyi idős gyereknek érdemes venni? Szeretik? Vagy valami hasonló,de olcsóbb gyurma?
2011. nov. 10. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi nagyon szeretjük, soha sem szárad ki, örökre lehet használni (amíg el nem fogy) és olyan mint újkorában. Egy ismerősöm szintén vett, ő utálja, azt mondja ezzel nem lehet gyurmázni de én nem értem miért mondja. :O Hát nem az a ragacsos, olajos izé mint ami a mi gyerekkorunkban volt az biztos. Én tavaly karira vettem az akkor nem egészen 2 évesemnek (a pizzázósat) és megint fog kapni karira egyet. Azóta is sokat játszik vele van, hogy mindennap kéri.
2011. nov. 10. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem. Igazából csak azokkal a műanyag alkatrészekkel működik amik hozzá vannak, nem lehet úgy formázni mint az igazi gyurmát. Az igaz, hogy nem szárad ki, de nem lehet belőle mást csinálni mint a szettben van...Lényegében a gyerek csak belenyomkodja a formába és kész. Az tény, hogy nem szárad ki, ellenben tele lesz vele minden mert istentelenül morzsálódik. Én többet nem veszek.
2011. nov. 10. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is a majdnem 2 évesemnek gyurmát akarok karácsonyra. Nem ismerem ezt a fajtát, de Play doh gyurma sem olcsóbb.
2011. nov. 10. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak. A play dough nagyon jó. Nekünk már több van belőlbe, és most karácsonyra szeretnénk neki egy reggelizőset venni.
2011. nov. 11. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Második vagyok..nekem is jobban tetszik a play doh, de arra nagyon kell vigyázni, hogy ne száradjon ki, azonnal vissza kell csukni a tetejét. Cserébe sokkal jobban formázható mint a moon dough.
2011. nov. 11. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Én nem értek ezzel egyet, hogy csak azokkal a formákkal lehet használni amit adnak hozzá. Én bármit tudok belőle csinálni igaz finomabban kell vele bánni mert törik de ugyaúgy bármit lehet belőle gyúrni. Én biztosan ilyet veszek megint mert van, hogy fél napig kint van hagyva az asztalon és volt már más gyurmánk is az tönkre is ment, 1 hónap után ment a kukába mert olyan lett mint a kő. Ez már lassan 1 éve megvan és semmi baja. Tényleg drága de meg is éri.

2011. nov. 11. 22:33
 7/8 anonim ***** válasza:

A Moon Dough gyurma nálunk hatalmas csalódás volt. Morzsákra, szemcsékre esik szét, nem lehet vele bánni. Sem gyúrni, sem formázni nem lehet. A kinyomókba beletömködi és ennyi amit lehet vele tenni. Én meg takarítom állandóan.

Soha többé ilyet nem veszünk.

2011. nov. 15. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem az ekcémámat rettenetesen súlyosbította és a mi 2 évesünk azonnal morzsára törte. nekem a torkomat is kaparja
2013. nov. 5. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!