Tudnátok nekem olyan weblapokat linkelni ahol mesefigurák vannak?
Figyelt kérdés
Persze normális mesefigurák és képek. Gyerekem falára szeretném majd felfesteni. Ezért nem jó ha a lábuk nem látszik. Jetson család, Mézga család, Flintston család, Micimackó. És ha lehet akkor az egész mesefigura legyen rajta. Nekem külföldi weblap is megfelel. Nézegettem googléba de nem találtam olyan szépeket.2011. nov. 2. 11:37
1/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Íme néhány link
Itt nem mindnek látszik a lába, de van közte olyan is
Itt is találsz olyanokat, tessék benne böngészni
Még egy tanácsot tudok adni: Indítsd el a mesét, majd annál a jelentenél ahol egész alakban látszik állítsd meg a videót. Ha esetleg másmilyen arcot, vagy felsőtestet szeretné neki, akkor montírozd össze őket papíron több jelenetből, majd ha elég jónak tűnik, akkor a papírról másold le a falra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!