Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet 15 hós kisgyereknek 5...

Lehet 15 hós kisgyereknek 5 hete hasmenése fogzástól?

Figyelt kérdés

Mondjuk folyamatosan jönnek a fogai, de nagyon lassan, alig eszik, néha láza is van, bepirosodik az egész feneke, fogyott és karikás az egész szeme alja szegénykémnek. És annyit kakil hígat, szinte csak teát hajlandó elfogadni. A horvos szerint csak a foga, de azt sem vette észre mikor kicsi volt hogy tejérzékeny, itt olvastam a tüneteit.

Szóval van vkinek más ötlete? merre induljak?

2011. okt. 30. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9.-nek: elvittem, írtam is hogy minden negatív!

Ha a foga akkor minden rendben, majd írd meg melyik bújt ki. Lehet több jön egyszerre.

2011. nov. 1. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Remélem nem lesz semmi baj. normaflore-t azért szerintem lehet neki adni, az biztosan kéne. Nekem azt mondta a doki,hogy fogzástól nem lehet lázas, csak fogékonyabb a fertőzésekre,amitől belázasodhat (ha elkap vmit). sokszor tényleg olyan,mintha a fogzástól lenne, mert a fog is hamar kijön és a vírusok is hamar lezajlanak.
2011. nov. 1. 13:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Negatív lett a székletvizsgálat, tegnap végigaludta az éjszakát (nem is tudom mióta) napközben 4 óra hosszat aludt, sokat evett, rengeteget nevetett ma, semmi hiszti, csak vakargatja az arcát. Rágófoga jött hátul, és most elől 3 helyen van pukli megint... úgyhogy pillanatnyi megkönnyebbülés van sztem csak...

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!

2011. nov. 2. 19:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok, csak azért írom hátha vki olvassa majd a későbbiekben... szóval több mint 1 hónapja kapja a gyerkőc a béres cseppet, csak napi 3 csepp és hozzá az olcsóbb c vitamin csepp a gyógyszertárból (az meg napi 2 csepp a béressel együtt mert csak így szívódik fel savas környezetben...) szóval a gyerkőc azóta jól eszik, bár éjszaka ébred mert jön a foga, de megszűnt a hasmenés is...

üdv

2012. jan. 12. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!